×

Símenők!

Símenők!

A Sí Kaland programja „a leggyorsabbaknak”!

Alpesi Sí utánpótlás nevelő program versenyzőpalántáknak

edzések 5-10 éves ovisoknak és iskolásoknak

Időpontok: szezonban (ill. elő- és utószezonban, és szárazedzések nyáron) program alapján

Helyszín: Stuhleck, Hirschenkogel, Joglland  sírégió,… (Ost Alp régió)

Program: Foglalkozások 3-6 fős csoportokban (kizárólag haladó csoportok) szezonban heti 2-3 alkalommal a Sí Kaland szakképzett, - több - tízéves oktatói, magyar és osztrák edzői gyakorlattal, ill. versenyző múlttal rendelkező csapatával. (részletek az éves programban)

Költségek: a részletes programban

Célunk: Egy eredményes, a sízés örömére törekedő versenycsapat, mely csapat tagjai magas szintű és jó hangulatú képzést kapva kiváló és sokoldalú sízőkké, illetve később sikeres versenyzővé válhatnak. A méltán egyre népszerűbb szakágak, mint freeride és freestyle sízés, is teret kapnak nálunk, hisz a sí nemzetek körében köztudott, hogy a legjobb alpesi versenyzők egyben a legkomplexebb sízők is, helyesebben nem tudsz igazán jó sízővé válni, ha szűzhóban, buckákon, funpark-ban ügyetlen vagy.

Szervező: Sí Kaland - TANDEM KSE, 9022 Győr, Móricz Zsigmond rakpart 4. fszt/1. A részvétel feltétele az egyesületi tagság, melyet a részvételi díj kiegyenlítésével, egy tagsági nyilatkozat aláírásával automatikusan megváltotok egy évre!

Jelentkezés és információk:

Sí Kaland – Sí és Snowboard Központ

Web: www.sikaland.hu; FB: Sí Kaland

Email: info@sikaland.hu Tel: +36-20-469-8909

 

 

Script logo