×

Egyéni oktatás foglalása booked4.us foglalási rendszerben

Oktatások Stuhleck-en és Mönichwald-on minden szezonban: december 1-től március 31-ig!

1. lépés: Válaszd ki honlapunkon a Sí és Snowboard Oktatás menüpont alatt az EGYÉNI oktatási formát, amit foglalni szeretnél: sí egyéni, vagy snowboard egyéni!

2. lépés: Klikk a részletek >> gombra a kívánt oktatási formával (pl: sí egyéni) kapcsolatos részletes tudnivalókért, árakért!

3. lépés: Klikk a Jelentkezz! gombra a kiválasztott oktatási formánál (pl: sí egyéni)! (a rendszer átírányít a foglalási rendszerünkbe)

4. lépés: Válaszd ki a kívánt szolgáltatást / konkrét oktatást! (pl: Síoktatás Stuhleck: egyéni 2+2 óra (+1 óra ebédszünet))

5. lépés: A kiválasztott szolgáltatásnál / oktatásnál klikk a Bővebben gombra a konkrét oktatásra vonatkozó részletes információkért! (pl: ez az oktatás a napon belül hány órai kezdéssel foglalható; és hogy kiknek ajánljuk: életkor, tudásszint; ill. hogy hány fő részére foglalható) Kérjük, hogy ezeket az előírásokat / ajánlásokat vegyétek figyelembe a foglalásnál a lehető leghatékonyabb oktatás érdekében!

6. lépés: Klikk a Tovább vagy a Foglalok gombra!

7. lépés: Az oktatás kezdő dátumának és időpontjának megjelölése. Klikk a kívánt kezdő napi dátumra és időpontra a kék színű, heti időrendes naptárban!

8. lépés: Kérdések megválaszolása! Legördülő menüben a lehetséges válaszok! (tudásszintre és oktatási létszámra vonatkozó kérdések; max. 2 kérdés, melyek megválaszolása a minőségi oktatást segíti)

9. lépés: Klikk a Tovább gombra!

10. lépés: Add meg, ill. ellenőrizd a foglalásod és személyes adataid! (E-mail cím: amin komunikálni fogunk veled)

11. lépés EGYNAPOS OKTATÁS esetén: klikk a Foglalás véglegesítése gombra!
(azonnal E-mailes igazolást kapsz arról, hogy oktatásra jelentkeztél nálunk; ez még nem jelenti az oktatás visszaigazolását részünkről)
Ezután megvizsgáljuk a foglalásod:
- ha minden rendben van, visszaigazoljuk szintén e-mailben: ettől kezdve fix a foglalásod
- ha nem teljesíthető a foglalásod pl. azért, mert nem megfelelő oktatási létszámot adtál meg a kiválasztott oktatáshoz a kiválasztott tudásszint mellé, akkor elutasítjuk, és megkérünk, hogy pontosítsd a foglalásod

11. lépés TÖBBNAPOS OKTATÁS esetén: klikk a További időpont hozzáadása gombra!
Ezután ismételd meg a 4.-10. lépéseket annyiszor, ahány napos oktatást foglalsz! (tehát ha 4 napos oktatást foglalsz, akkor még 3-szor) Így minden további oktatási napon módósíthatod a konkrét oktatást (pl. 2+2 óra vagy pl. csak 2 óra), a résztvevők számát, a kezdési időpontot, akár a tudásszintet is, természetesen az előírt (korábban már részletezett) kereteken belül.
FONTOS: például, ha ugyanazok a résztvevők vesznek részt több napos oktatáson, akkor az oktatási szintet minden nap azonos (az 1. napi) szintre állítsátok be, függetlenül attól, hogy napról-napra fejlődnek a tanítványok!
Fontos itt is megjegyezni: csak azonos vagy nagyon hasonló tudásszintek mellett, hasonló életszakasz esetén foglaljatok 1-nél több főt ugyanazon oktatásra (1 oktatóhoz)! Ha több fő kezd ennek megfelelően együtt, az biztos jól fog működni; menetközben csatlakozik valaki az csak akkor működik jól, ha nem lesz nagy az eltérés addigra a tudásszintet tekintve.
Végül klikk a Foglalás véglegesítése gombra! (azonnal E-mailes igazolást kapsz arról, hogy oktatásra jelentkeztél nálunk; ez még nem jelenti az oktatás visszaigazolását részünkről)
Ezután megvizsgáljuk a foglalásod:
- ha minden rendben van, visszaigazoljuk szintén e-mailben: ettől kezdve fix a foglalásod
- ha nem teljesíthető a foglalásod pl. azért, mert nem megfelelő oktatási létszámot adtál meg a kiválasztott oktatáshoz a kiválasztott tudásszint mellé, akkor elutasítjuk, és megkérünk, hogy pontosítsd a foglalásod

 

Jelentkezek síoktatásra!

Jelentkezek snowboard oktatásra!

Segítség a helyes foglaláshoz:
- a foglaló rendszerben az egyes oktatásoknál / szolgáltatásoknál (pl: Síoktatás Stuhleck: egyéni 2+2 óra (+1 óra ebédszünet)) a Bővebben gombra kattintva,

- és itt:

- Teljesen kezdők 1-3 fős oktatáson vesznek részt. (kivétel: 6 éves korig szőnyeg segítségével max. 4 gyermek lehet 1 oktatónál)
- 5 éves korig napi max. 1-2 óra oktatást javaslunk!
- Kezdők esetében (5 éves kor fölött) erősen javasoljuk, hogy min. 2 óra oktatást foglaljanak!

Általánosságban igaz:
- felnőtt oktatások: a leghatékonyabb, ha egyedül vagy egy oktatónál; 2-3 fő 1 oktatónál: kedvezőbb ár/fő
- gyermek oktatások: kezdő gyermekek esetében a leghatékonyabb, ha egyedül vagy egy oktatónál; 2-3 fő 1 oktatónál: kedvezőbb ár/fő. Haladó gyermekeket általában motiválja a csapat, sokszor ez segíti a tanulást.

Ha bizonytalan vagy, hogy melyik oktatást válaszd egyeztessünk telefonon: +36204698909
- 2+2 órás egyéni oktatás minden nap 9 órától vagy 11 órától!
- 2+1 órás egyéni oktatás minden nap 9 órától vagy 11 órától!
- 2 órás egyéni oktatás minden nap 9 órától vagy 14 órától!
- 1 órás egyéni oktatás minden nap rugalmasan (a foglalásához előzetes email egyeztetés szükséges: info@sikaland.hu)

Script logo