×

Bemutatkozás

Isten hozott nálunk a Sí Kaland világában!

Alpesi sí és snowboard különböző szakági területein nyújtunk professzionális szolgáltatásokat. Foglalkozunk - többek között - sí és snowboard oktatással kezdőtől haladó szintig; sítáborok, kaland-sítáborok és tréningek szervezésével, illetve alpesi sí versenysporttal (GS, SL, SG edzések és versenyek) igazolt és amatőr versenyzők, egyesületek számára. Egyesületünknél megtalálod a "freeride"-ot és a "freestyle"-t egyaránt. A "Sí Kaland" Sí és Snowboard Központ vezetője dr. Balla Gergely, ÖSSV / Osztrák minősített síoktató és ÖSV versenybíró; a 2000-es években a Szombathelyi Síklub sikeres versenyegyesület ötletgazda, alapatító elnökségi tagja. Munkáját a versenysport területén Zink Robert - korábban a magyar válogatottat és a Szombathelyi Síklub csapatát is tréningező - ausztriai edző barátja; míg a sí és snowboard iskola, ill. a sítáborok területén több kiváló szakebember kollégája segíti.

Síiskolánkat azért alapítottuk, hogy segítsük a Magyarországon egyre népszerűbbé váló havas sportok minőségi javulását. Síoktatás, snowboard oktatás keretében megtanítjuk azokat, akik most szeretnék elkezdeni ezt a kivételes téli sportot, valamint minőségi javulást érünk el azoknál, akik már a lejtők gyakorlott hódítói. Továbbá igyekszünk egy kicsit - akár többet is - átadni e csodálatos téli hegyi világból.

Célunk: jobb tudást elérni azoknál is, akik már a legtöbb pályával megbirkóznak! Szeretnénk tudatosítani az emberekben, hogy az oktatás elengedhetetlen ahhoz, hogy valóban élvezhetővé váljon a sízés, boardozás! "Már lementem a fekete pályán!"-című beszámolókat sokszor hallja az ember. De nem mindegy, hogyan! Jó technikával? Biztonságosan? Épp ezért ajánljuk azoknak is az oktatás igénybevételét, akik már úgy érzik, hogy jól megy a síelés. Az oktató feladata a kezdők helyes mozgásának kialakítása, megtanítása, valamint a haladók berögződött rossz mozdulatainak kijavítása.

Script logo