×

Csoportos oktatás foglalása booked4.us foglalási rendszerben

Oktatások Stuhleck-en és Mönichwald-on minden szezonban: december 1-től március 31-ig!

1. lépés: Válaszd ki honlapunkon a Sí és Snowboard Oktatás menüpont alatt a CSOPORTOS oktatási formát, amit foglalni szeretnél: sí csoportos, vagy snowboard csoportos!

2. lépés: Klikk a részletek >> gombra a kívánt oktatási formával (pl: sí csoportos) kapcsolatos részletes tudnivalókért, árakért!

3. lépés: Klikk a Jelentkezz! gombra a kiválasztott oktatási formánál (pl: sí csoportos)! (a rendszer átírányít a foglalási rendszerünkbe)

4. lépés: Válaszd ki a kívánt szolgáltatást / konkrét csoportos sí vagy snowboard oktatást a heti időrendes naptárban! Mivel csoportos oktatásokat kizárólag előre meghirdetett időpontokban tartunk, ezért a naptárban meg kell keresni a kívánt csoportos oktatást, annak az első napját!!! (mindegyik csoportos oktatásnál látható, hogy hány szabad hely van még a csoportban)

5. lépes: KLIKK a kiválasztott oktatásra! A konkrét csoportos oktatásra vonatkozó részletes információkat látod (pl: időtartam, kezdési időpont, tudásszint, életkor, stb., egyéb általános infók). Kérjük, hogy ezeket az előírásokat / ajánlásokat vegyétek figyelembe a foglalásnál a lehető leghatékonyabb oktatás érdekében!

6. lépés: Legördülő kis ablakban válaszd ki, hogy hány főt jelentesz be a csoportos oktatásra! Fontos itt is megjegyezni: csak azonos vagy nagyon hasonló tudásszintek mellett, hasonló életszakasz esetén foglaljatok 1-nél több főt ugyanazon oktatásra (1 oktatóhoz)! Ha több fő kezd ennek megfelelően együtt, az biztos jól fog működni; menetközben csatlakozik valaki az csak akkor működik jól, ha nem lesz nagy az eltérés addigra a tudásszintet tekintve.

7. lépés: Klikk a Foglalok gombra!

8. lépés: Add meg, ill. ellenőrizd a foglalásod és személyes adataid! (E-mail cím: amin komunikálni fogunk veled)

9. lépés: klikk a További időpont hozzáadása gombra! (ezt mindig meg kell tenni)
Ezután ismételd meg a 4.-8. lépéseket annyiszor, ahány napos a csoportos oktatás, amit foglalsz! (tehát ha 4 napos oktatást foglalsz, akkor még 3-szor) Így minden további oktatási napon módósíthatod a résztvevők számát természetesen az előírt (korábban már részletezett) kereteken belül.

10. lépés: miután a 4.-8. lépéseket megismételted annyiszor, hogy a csoportos oktatás összes napjára foglaltál, klikk a Foglalás véglegesítése gombra!
(azonnal E-mailes igazolást kapsz arról, hogy oktatásra jelentkeztél nálunk; ez még nem jelenti az oktatás visszaigazolását részünkről)
Ezután megvizsgáljuk a foglalásod:
- ha minden rendben van, visszaigazoljuk szintén e-mailben: ettől kezdve fix a foglalásod
- ha nem teljesíthető a foglalásod pl. azért, mert változtattad oktatási létszámot az egyes napok között, akkor elutasítjuk, és megkérünk, hogy pontosítsd a foglalásod

 

Jelentkezek oktatásra!

Segítség a helyes foglaláshoz:
- Teljesen kezdők 1-3 fős oktatáson vesznek részt. (kivétel: 6 éves korig szőnyeg segítségével max. 4 gyermek lehet 1 oktatónál)
- 5 éves korig napi max. 1-2 óra oktatást javaslunk!
- Kezdők esetében (5 éves kor fölött) erősen javasoljuk, hogy min. 2 óra oktatást foglaljanak!

Script logo