Szolgáltatásaink

Az oktatás Ausztriában, Spital am Semmering / Stuhleck-en zajlik, egyéni vagy csoportos formában.
Kérjük vegyék figyelembe, hogy minőségi és látványos fejlődést rövid idő alatt 1 oktató - kezdő felnőttek és gyermekek esetében - maximum 3 tanítvánnyal tud produkálni. Haladó tanítványok esetében a gyermekeknél csoportos oktatást ajánlunk a legjobb fejlődés érdekében! 1 oktató maximum 6 haladó tanítvánnyal tud igazán minőségi munkát végezni, ezért arra törekszünk, hogy ezt a létszámot ne lépjük át! Amennyiben mégis igénylik, hogy egy oktatónknál ennél nagyobb létszám tanuljon, akkor forduljanak hozzánk egyedi ajánlatunkért!

 

Sí és Snowboard oktatás menete

Találkozó: 9:30
Oktatás: 10:00 - 12:00
Ebédszünet: 12:00 - 13:00
Oktatás: 13:00 - 15:00

Csoportos oktatás szombat - vasárnap, de megfelelő létszám esetén hétköznap is lehetséges. Egyéni oktatásra minden nap van lehetőség.


Az oktatás ára:

Napi oktatás vagy guiding (2x2 óra); kezdő és haladó; egyéni vagy 2-6 fős csoportokban:

 1-2 nap oktatás3-4 nap oktatás5 vagy több nap
1 fő120€/nap110€/napegyedi ár
2 fő70€/fő/nap65€/fő/napegyedi ár
3 fő50€/fő/nap45€/fő/napegyedi ár
4-6 fő40€/fő/nap35€/fő/napegyedi ár

Napi oktatás hét közben (2x2 óra); 7-10 fős iskolai csoportoknak, kezdő 1, haladó 2 oktatóval:

 1-2 nap oktatás3-4 nap oktatás5 vagy több nap
1 oktatóval (haladó)160€/csoport/nap145€/csoport/nap140€/csoport/nap
2 oktatóval (kezdő)280€/csoport/nap255€/csoport/nap250€/csoport/nap

Sztenderd óradíj 1-2 órás oktatás esetén (megegyezés szerint) max. 40 €/fő/óra

Kíséret, pályarendszer bemutatás, sísuli (guiding); csak jó sízőknek! 35 €/fő/óra

Helyszínek: Stuhleck, Hirschenkogel, Veitsch, Jogglland pályái, Mönichkirchen

Nagyobb csoportok (iskolák, cégek, akár baráti társaságok) kérjék egyedi ajánlatunkat.

Jelentkezés:
dr. Balla Gergely: +36 20 469 8909 és +43 676 6738495  
Gaál Adrienn: +36 30 508 6323  
illetve e-mailben az info@sikaland.hu címen lehet.

Az oktatás díja nem tartalmazza a felvonó és a baleset, illetve a felelősség biztosítás költségeit.

 

Különleges ajánlataink

Családi csomagok és Sí Kalandok

 

Figyelem!

Baleset biztosítás: Az oktatáson mindenki saját felelősségére vesz részt! Ezért ajánlatos BALESET BIZTOSÍTÁST kötni a sízés időtartamára, valamint a TB-nél igényelhető ingyenes ausztriai betegellátásra jogosító FORMANYOMTATVÁNY kitöltése, ami 3 hónapig érvényes.

"Telente egyre több honfitársunk vág neki a környező hegyeknek és csatol sílécet vagy snowboardot, hogy e méltán népszerű sportokkal kapcsolódjon ki, hódoljon szenvedélyének. Ám miközben a havas lejtők egészségmegőrzésünkhöz is nagy segítséget nyújthatnak, bizony számos veszélyt is rejtegetnek - és nemcsak a kezdők számára. A jó felszerelés mellett épp ezért jó biztosítás is elengedhetetlen kelléke a sítúrának - ehhez ma garantáltan a legjobb választás a sportolók számára máshol el nem érhető, speciális és egyedi szolgáltatásokat kínáló Sportbiztosítás.net Kft termékpalettája.

Amint azt az elsősorban hobbisportolók, illetve túrákat szervező oktatók különleges igényeire (utóbbiaknak akár egész éves sportszakmai felelősségbiztosítást is kínálva) kifejlesztett termékekkel előrukkoló sportbiztositas.net neve is ígéri, a szerződés megkötéséhez immár nem kell a nyakunkba venni a várost, hanem a valóban felhasználóbarát módon fejlesztett honlapon mindössze öt lépésben, és három személyes adatunk megadásával, öt perc alatt, az utolsó kattintás pillanatától érvényes biztosítással vághatunk neki a túrának.
A sportbiztositas.net további különlegessége, hogy sportos termékei nem apróbetűktől hemzsegő zsákbamacskát kínálnak, hanem a sportági szakszövetségeinek, illetve az adott területek szakmai legjobb szakembereinek tanácsait figyelembe vevő, a sportágak sajátosságaira, veszélyhelyzeteire kidolgozott speciális védelmet nyújtanak. Gondolva például a havas lejtők "királyaira", a fekete pályákat is kinövő freeriderekre, azaz a kezeletlen és jelöletlen, szűz lejtőket kedvelőkre is (off-pist pótdíj).
A természetesen általános utasbiztosítást is kínáló sportbiztositas.net jelenleg az egyetlen hazai on-line felület, amely tematikusan foglalkozik együtt sport- és utasbiztosításokkal. Szolgáltatásaira az ország egyik legnagyobb biztosítótársasága, a Groupama Garancia Biztosító, illetve az egész világon 24 órás segélyszolgálatot nyújtó Europe-Assistance Hungary Kft. partnersége jelent további garanciát.

A piacon jelenleg a legkedvezőbb ár-érték arányú, ésszerű limitekkel, napi díjakkal kalkulált sportos biztosítások a www.sportbiztositas.net oldal mellett száznál több (és folyamatosan bővülő) további társoldalon (sportboltok, sportszervezetek, szakszövetségek, iskolák portáljain) is megköthetőek. A fizetés ugyancsak egyszerű, történhet azonnali, bankkártyás on-line vagy banki átutalással - de azért a viszonteladó partnereknél (elsősorban sportboltoknál) fenntartották a hagyományos, készpénzes lehetőséget is.
A díjak és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások magukért beszélnek. Csoportos sportbiztosítás csak 350 Ft-os napidíjon. A sportolók Komfort napidíja csupán 399 Ft, és az extra igényeket is kielégítő, Prémium csomag napidíja csak 699 Ft. Gyermekeknek extra kedvezmények biztosítottak. Legyen az csoportos utazás, vagy egyéni komfort, akár prémium csomag, minden esetben kiterjed a biztosítás, mentés, keresés, haza- korházba szállítás, okmánypótlási károkra, és egyaránt poggyász, beleértve a sportfelszerelés biztosítására. Minden csomag tartalmaz privát felelősségbiztosítást, ha sportoló hibájából harmadik félnek okozna hibát.

 

FIS 10 / SÍ KRESZ 

1. A sízőtársak iránti tisztelet: Ügyelj rá, hogy a pályán ne veszélyeztesd a többi sízőt, se viselkedéssel, se felszereléssel! 
2. A sí feletti uralom: Soha ne veszítsd el uralmad a síléc felett! Sebességed megválasztásával vedd figyelembe a tudásszintedet, az időjárási és hóviszonyokat, valamint a pálya forgalmát! 
3. Az útvonal megválasztása: Mindig úgy válaszd meg az útvonaladat a pályán, hogy az előtted sízőket ne veszélyeztesd! 
4. Kerülés: Sízőtársad kikerülheted felülről, alulról, jobbról és balról egyaránt, de arra mindig hagyj elegendő helyet arra az esetre, ha netán váratlan mozdulatot tenne! 
5. Becsatlakozás és újraindulás: Ha oldalról érkezel egy jelölt pályára, vagy megállás után újraindulsz, nézz körül, bizonyosodj meg róla, hogy nem veszélyezteted egyetlen sízőtársadat sem! 
6. Álldogálás a pályán: Hacsak nem feltétlenül szükséges, ne állj meg a pálya keskeny, illetve nem jól belátható részein! Ha elestél, szedelőzködj össze, amilyen gyorsan csak tudsz! 
7. Gyaloglás a pályán: Akár felfelé, akár lefelé gyalogolsz, a pálya szélén menj és ügyelj rá, nehogy felszereléseddel vagy viselkedéseddel veszélyeztesd a sízőket! 
8. A jelzések tiszteletben tartása: Mindig vedd figyelembe az időjárási-, a talaj- és hóviszonyokra vonatkozó információkat! Figyelj a pályán és környékén látható jelekre és jelzésekre! 
9. Segítségnyújtás: Ha baleset történik, minden síző köteles segítséget nyújtani! Akár okozója, akár tanúja vagy a balesetnek, igyekezz segíteni! Súlyosabb sérülés esetén értesíteni kell a hegymentőket, Ők pontosan tudják, mi a teendő! 
10. Személyazonosság igazolása: Akár okozója, akár tanúja vagy egy balesetnek, meg kell adnod nevedet, címedet a hegyi mentőknek és válaszolnod kell a kérdéseikre!