profil pic
 
Síoktatás

Az oktatás Ausztriában, Spital am Semmering / Stuhleck-en zajlik, egyéni vagy csoportos formában. Kérjük vegyék figyelembe, hogy minőségi és látványos fejlődést rövid idő alatt bemutató oktatást 1 oktató maximum 6 tanítvánnyal tud nyújtani.

profil pic
 
Snowboard

A snowboardot csak egyénileg okatatunk (max. 2 fő) a megfelelő tudásszint elérésének céljából. Tapasztalatink szerint a csoportos oktatásnak semmi értelme...

profil pic
 
Csoportos oktatás

Csoportos oktatás szombat - vasárnap, de megfelelő létszám esetén hétköznap is lehetséges. Egyéni oktatásra minden nap van lehetőség.
Nagyobb csoportok (iskolák, cégek, akár baráti társaságok) kérjék egyedi ajánlatunkat.

Sí és snowboard oktatás

Sí Kaland- Alpesi Sí és Snowboard Központ az alpesi sí és snowboard különböző szakági területein nyújt professzionális szolgáltatásokat. Foglalkozik - többek között - sí és snowboard oktatással kezdőtől haladó szintig; sítáborok, kaland-sítáborok és tréningek szervezésével, illetve alpesi sí versenysporttal (GS, SL, SG edzések és versenyek) igazolt és amatőr versenyzők, egyesületek számára. Egyesületi körben nyújt terepsí "freeride" sí szolgáltatásokat. A "Sí Kaland" Sí és Snowboard Központ tulajdonos-vezetője dr. Balla Gergely, ÖSSV / Osztrák minősített síoktató.: a 2000-es években a Szombathelyi Síklub sikeres versenyegyesület ötletgazda, alapatító elnökségi tagja. Munkáját a versenysport területén Zink Robert - korábban a magyar válogatottat és a Szombathelyi Síklub csapatát is tréningező - ausztriai edző barátja; míg a sí és snowboard iskola, ill. a sítáborok területén több kiváló szakebember kollégája segíti.

Síiskolánkat azért alapítottuk, hogy segítsük a Magyarországon egyre népszerűbbé váló havas sportok minőségi javulását. Síoktatás, snowboard oktatás keretében megtanítjuk kedves jelentkezőinket a csodálatos téli hegyi világ aktív megélésére. Célunk egy jobb tudást elérni azoknál is, akik már a legtöbb lejtővel megbirkóznak! Szeretnénk tudatosítani az emberekben, hogy az oktatás elengedhetetlen ahhoz, hogy valóban élvezhetővé váljon a sízés! "Már lementem a fekete pályán!"-című beszámolókat sokszor hallja az ember. De nem mindegy hogyan! Épp ezért ajánljuk azoknak is az oktatás igénybevételét, akik már úgy érzik, jól megy a sízés. Higgyék el, mi csak segíteni szeretnénk a minőség és a biztonság fejlődésében. Az oktató feladata a kezdők helyes mozgásának kialakítása, megtanítása, valamint a haladók berögződött rossz mozdulatainak kijavítása.

Oktatóink

dr Balla Gergely
 
dr Balla Gergely
vezető síoktató, versenysport

Korábbi síversenyző, a Snowsport Austria (ÖSSV) által képzett síoktató, alpesi sí versenybíró (ÖSV), a 2004-12 időszakban sikeres Szombathelyi Síklub versenycsapatának vezetője, segédedzője; sízni és beszélni szeret leginkább, furcsa módon csak a hegyeken érzi magát igazán jól

Zink Robert
 
Zink Robert
vezetőedző

Többszörös stájer bajnok síversenyző, szakedző (ÖSV), St. Jakob / Walde ausztriai sícsapat, a magyar serdülő válogatott, felnőtt válogatott versenyzők és a Szombathelyi Síklub korábbi edzője. Egy igazi hajcsár :)

Gaál Adrienn
 
Gaál Adrienn
sí és snowboard oktató

ÖSSV snowboard oktató. Snowboard edző. Sok éves tapasztalat, a csapatunk és a tanítványok színfoltja, aki a sor elejére kellett volna kerüljön (nem csak az udvariasság miatt), de ő így akarta; a lejtők sellője, inkább a snowboard az élete, de ebben a kegyetlen szakmában nem élhet sí nélkül :)

Wágner Péter
 
Wágner Péter
síoktató és segédedző

ÖSSV síoktató

Papp Levente
 
Papp Levente
síoktató

ÖSSV síoktató