×

Időpont: 2022. március 12-15. szombat-kedd, 3 nap sízés, 3 éj félpanzióval
Helyszín: KITZSTEINHORN gleccser, Kaprun, Ausztria
Szállás: Kaprun, UNTERAIGENHOF, PÁLYASZÁLLÁS 2 és 4 négyágyas szobákban
Utazás: résztvevők által önállóan szervezve vagy a Sí Kaland mikrobuszával

 

Program:

  • Szombat: Érkezés este a szállásra 20.00 óráig!!! Fogadó ital gyanánt a ház specialitásával várunk benneteket, majd helyi specialitásokból álló vacsorát szervírozunk, hozzá osztrák sör- és italkülönlegességek. 
  • Vasárnap: reggeli után a ház előtt lécekbe ugrunk, és irány a Maiskogel völgyi állomása, majd onnan a vadonatúj kabinos felvonórendszerrel (K-ONNECTION) irány a gleccser, sízés 9.30-tól 14 óráig, közben ebédszünet. Igény esetén 3 napos (napi 2 órás) sí- és snowboardoktatás kezdőknek és haladóknak. 14.00 órakor találkozó az Alpin Center előtt, innen együtt sízünk a Langwiedboden-re a K-ONNECTION hegyi állomásához, majd egy kis libegő túra után a Maiskogel tetejéről sízünk a szállásunkra, ahol Vendéglátóink legendás pálinkafőzdéjük díjnyertes különlegességeivel, vacsorával egybekötött Pálinkakóstolóra és Főzdelátogatásra várnak bennünket! A napot egy koraesti csúszással és a BAUMBAR-ban Aprés Ski partival koronázzuk! A szállásra mindenkit taxi visz vissza a sífelszerelésekkel együtt.
  • Hétfő: reggeli után a ház előtt lécekbe ugrunk, és irány a Maiskogel völgyi állomása, majd onnan a vadonatúj kabinos felvonórendszerrel (K-ONNECTION) irány a gleccser, sízés 9.30-tól 16 óráig, közben ebédszünet.
    A „haladóbb”  haladókkal az „ISMERD MEG A GLECCSERT” program keretében besízzük a Kitzsteinhorn gleccsert,: kipróbáljuk a legtöbb kezelt pályát, megfelelő hóviszonyok esetén némi pályán kívüli sízéssel megfűszerezve; közben betérünk néhány legendás „Hüttébe”, kortyolunk egy kis forralt bort, kóstolgatjuk a „hütte-specialitásokat”.
    16.00 órakor találkozó a Langwiedboden állomáson, majd egy kis K-ONNECTION libegő túra után a Maiskogel tetejéről sízünk a szállásunkra, ahola Jandl Pince vacsorával egybekötött borkóstolója, a Tebike Sajtműhely különlegességeivel fűszerezve vár bennünket!
    21:00 órától „SÍZÉS GLECCSEREN” címmel rövid előadás és beszélgetés. (fakultatív)
Script logo