×

Sí Szafari - Hahnenkamm Race 2023

Időpont: 2023. január 18-21. szerda-szombat, 3 nap sí-barangolás, Hahnenkamm Rennen, 3 éj félpanzióval pályaszállásokon

Útvonal sível: Pass Thurn, Kitzbühel Hahnenkamm, Kitzbüheler Horn, Oberndorf, St. Johann/T, napi 30-40 km

https://www.kitzski.at/https://www.bergbahnen-stjohann.at/

Szállás: Oberndorf https://www.kaiserhotels.com/kitzbuheler-alpen-2/; wellnesszel felszerelt kényelmes „ski in - ski out” négycsillagos pályaszálláson 2-3 ágyas szobákban félpanziós ellátással

Utazás: önállóan szervezve vagy a Sí Kaland segítségével

Logisztika: kis hátizsákkal sízünk

Hozd magaddal: sízéshez szokásosan használt cuccaidat; ezen kívül kis hátizsák benne: csoki, energiaszelet, folyadék, 1 réteg plusz felső, védő krém, esetleg napszemüveg, amire szükséged van napközben (ne pakoljuk túl a zsákot!)

Program: Szerda: Érkezés a szállásra legkésőbb 20.00 óráig!!! Vacsora után adminisztrálunk 😊, utána, ami belefér 😊

Csütörtök-szombat: reggeli után 8 óra 45 perckor menetfelszerelésben, indulásra készen találkozunk a sí tároló előtt a pályán, napi 30-40 km-t sízünk túlnyomó részt fekete és piros pályákon, 11 óra körül pihi-panoráma-hütte, 13 óra körül ebéd-panoráma-hütte, kb. 16 óráig megérkezünk a szállásunkra, ahol baráti fogadtatás mellett, meleg vacsora, szauna, feltöltődés!

Péntek: a világ leghíresebb Alpesi Sí Világkupa versenyhétvégéje, a "Hahnenkamm-Rennen" keretében – a Seidl Alm-on szurkolunk a "Kitzbühel Abfahrt" lesikló versenyen rajthoz álló atlétáknak!  https://hahnenkamm.com/

Szombat: Sízés után – remélhetőleg csodás  - élményekkel gazdagodva, és már ekkor szűnni nem akaró visszavágyó érzéssel hazafelé vesszük az irányt…

Költségek: A lenti árak tartalmazzák a 3 éjszaka pályaszállás (félpanzió, wellness) a 3 napos síszafari bérlet, a Hahnenkamm Rennen belépőjét, a túravezetés és a szervezés költségét, min. 8 fő résztvevő esetén! Az árak nem tartalmazzák az utazás és a biztosítás (kötelező) költségét!

Felnőtt 19 éves kortól: 600 EURO/fő

Ifi 16-18 éves kor: 550 EURO/fő

Serdülő 13-15 éves kor:  500 EURO/fő

Jelentkezési határidő: 2022. december 15. csütörtök!!! Előleg december 19. hétfőig 200 EURO/fő!

A program jellegére tekintettel kérjük, hogy csak jó kondiban lévő, jó sítudású 12 évnél idősebb sízők jelentkezzenek! Jelentkezéskor legyetek szívesek a neveteket és a születési adatokat megadni!

Szervező: Sí Kaland - TANDEM KSE, 9022 Győr, Móricz Zsigmond rakpart 4. fszt/1. A részvétel feltétele az egyesületi tagság, melyet a részvételi díj kiegyenlítésével, egy tagsági nyilatkozat aláírásával automatikusan megváltotok egy évre!

  az ALPESI CENTRUM tagja

Jelentkezés és információk:

Sí Kaland – Sí és Snowboard Központ; Web: www.sikaland.hu

FB: Sí Kaland; Email: info@sikaland.hu Tel: +36-20-469-8909

 

 

Script logo