×

Sí & snowboard - Kaprun!

Időpont: 2021. november 18-21. csütörtök-vasárnap, 3 nap sízés, 3 éj félpanzióval
Helyszín: Kitzsteinhorn gleccser, Kaprun, Ausztria (https://www.kitzsteinhorn.at/hu)
Szállás: Piesendorf, Notburgahof, 2-6 ágyas szobák
Utazás: résztvevők által önállóan szervezve

 

Program:

  • Csütörtök: Érkezés este a szállásra 18.30 óráig!!! Vacsora után, 19.30 órától az „Aufenthalts Raum-ban” adminisztrálunk , majd órakor. Utána, ami belefér 
  • Péntek és Szombat: reggeli után 8 óra 30 perckor indulunk autókkal a gleccsere, sízés 9.30-tól 16 óráig, közben ebédszünet. Igény esetén 3 napos (napi 3 órás haladó, ill. napi 4 órás kezdő) sí- és snowboardoktatás kezdőknek és haladóknak. Valamint pénteken a „haladóbb”  haladókkal az „ISMERD MEG A GLECCSERT” program keretében besízzük a Kitzsteinhorn gleccsert: kipróbáljuk a legtöbb kezelt pályát, megfelelő hóviszonyok esetén némi pályán kívüli sízéssel megfűszerezve; közben betérünk néhány legendás „Hüttébe”, kortyolunk egy kis forralt bort, kóstolgatjuk a „hütte-specialitásokat”. 16 órakor találkozó az Alpin Center előtt. Érkezés a szállásra 17 óráig.
  • Péntek este: 20:00 órától „SÍZÉS GLECCSEREN” címmel rövid előadás és beszélgetés. (fakultatív)
  • Vasárnap reggeli és bepakolás után 9 órakor indulunk autókkal a gleccsere, sízés 10.00-tól 15 óráig. Igény esetén sí- és snowboardoktatás kezdőknek, haladóknak. Sízés után – remélhetőleg csodás  - élményekkel gazdagodva és már ekkor szűnni nem akaró visszavágyó érzéssel hazafelé vesszük az irányt…

 

Költségek: A lenti árak tartalmazzák a 3 éjszaka szállás, a reggelik, a vacsorák, a 3 napos síbérlet, az esti előadás, az „ISMERD MEG A GLECCSERT” program és a szervezés költségét, min. 15 fő résztvevő esetén! Az árak nem tartalmazzák az utazás, a biztosítás (ajánlott) és a síoktatás költségét!
Gyermek 5 éves korig (szülővel 1 szoba, babaágy): 0 EURO/gyerek
Gyermek 14 éves korig: 240 EURO/gyerek
Ifi 18 éves korig: 300 EURO/fő
Felnőtt: 350 EURO/fő

 

Sí- és Snowboardoktatás
kezdő, és haladó; 2-6 fős csoportokban, 6x2 óra a kezdő, ill. 12 óra rugalmas beosztás a haladó sízők tekintetében
Oktatás ára (2 fő esetén) 160 EURO/fő
Oktatás ára (3 fős csoportban): 130 EURO/fő
Oktatás ára (4-6 fős csoportban): 100 EURO/fő

 

Jelentkezési határidő: 2021. november 7. vasárnap!!! Előleg november 8. hétfőig 150 EURO/fő!
Jelentkezéskor legyetek szívesek - a pontos létszám (hány fő egy szobában), a nevek és a születési adatok mellett - megadni, hogy hány fő igényel SÍ vagy SB oktatást, kezdő vagy haladó kategóriában!

Szervező: Sí Kaland - TANDEM KSE, 9022 Győr, Móricz Zsigmond rakpart 4. fszt/1. A részvétel feltétele az egyesületi tagság, melyet a részvételi díj kiegyenlítésével, egy tagsági nyilatkozat aláírásával automatikusan megváltotok egy évre!

Jelentkezés és információk:

Sí Kaland – Sí és Snowboard Központ; Web: www.sikaland.hu

FB: Sí Kaland; Email: info@sikaland.hu Tel: +36-20-469-8909

 

Script logo