×

Freeride - Arlberg 2023

„OFF PISTE” (PÁLYÁN KÍVÜLI) SÍTÁBOR HALADÓKNAK

Időpont: 2023. február 23-26. csütörtök-vasárnap, 3 nap freeride, 3 éj reggelivel
Szállás: St. Jakob am Arlberg, Pension Schuler , 2-3 ágyas szobákban reggelivel
Utazás: önállóan szervezve vagy a Sí Kaland segítségével

 

Program:

  • Csütörtök: Érkezés a szállásra lehetőleg legkésőbb 20.00 óráig!!! Ezután adminisztrálunk, megbeszéljük a programot, teszteljük az eszközöket!
  • Péntek-Vasárnap: reggeli után 8 óra 30 perckor menetfelszerelésben, indulásra készen találkozunk a szállás előtti síbusz megállójában, egész nap pályán kívül sízünk vadregényes, sokszor érintetlen lejtőkön, gyönyörű tájakon! Közben pihenőket iktatunk be, pótoljuk a felhasznált energiát, csodáljuk a panorámát!, 15 óra körül a szabad lejtők lovagjai St. Anton felé veszik az irányt, 16:30 körül vagy később 😊 érünk a szállásra; közben vagy utána teletömjük a bendőt helyi specialitásokkal és oltjuk a szomjunkat! Este – a napi élmény és tapasztalatcserét követően - időben térünk nyugovóra, hogy kipihenjük magunkat egy újabb kihívásokkal teli nap előtt!
  • Vasárnap: 15 óra után - remélhetőleg csodás  - élményekkel gazdagodva, és már ekkor szűnni nem akaró visszavágyó érzéssel hazafelé vesszük az irányt…

 

Freeride kellékek: Kötelező a tudásodnak megfelelő freeride síléc és nagytányéros síbot, LVS kereső és jeladó készülék (Pieps, stb.), lavina szonda, lavina hátizsák (Pieps, ABS, stb.), hólapát a zsákba, melegen tartó – túlélő fólia, kis elsősegély csomag, szélálló és vízlepergető strapabíró síruha, sisak, síszemüveg, erős meleg kesztyű. Ajánlott: maszk, akciókamera a sisakra az élmények rögzítésére, jó wax. (Freeride sílécet, LVS-t, szondát, lavina hátizsákot tudtok nálunk bérelni; az igényeteket január 31-ig küldjétek el emailben)

Hozd magaddal: sízéshez szokásosan használt cuccaidat; ezen kívül kis hátizsák benne: csoki, energiaszelet, folyadék, 1 vékony réteg plusz felső, védő krém vagy olaj, esetleg napszemüveg, amire szükséged van napközben (ne pakoljuk túl a zsákot!)

Költségek: A lenti árak tartalmazzák a 3 éjszaka szállás, a reggelik, a 3 napos síbérlet, a túravezetés, az oktatás és a szervezés költségét, min. 4 fő résztvevő esetén! Az árak nem tartalmazzák az utazás és a biztosítás (kötelező) költségét!
Felnőtt 19 éves kortól: 530 EURO/fő
Ifi 16-18 éves kor: 490 EURO/fő

Jelentkezési határidő: 2022. december 15. csütörtök!!! Előleg december 19. hétfőig 200 EURO/fő!

a COVID-19 vírus okozta helyzetre tekintettel amennyiben az utazás bármely fél tekintetében a vírussal összefüggésben hiúsul meg, az előleg természetesen visszajár!


A program jellegére tekintettel kérjük, hogy csak jó kondiban lévő, jó sítudású már pályán kívüli sítapasztalattal rendelkező 15 évnél idősebb sízők jelentkezzenek!

Jelentkezéskor legyetek szívesek a neveteket és a születési adatokat megadni!

Szervező: Sí Kaland - TANDEM KSE, 9022 Győr, Móricz Zsigmond rakpart 4. fszt/1.
A részvétel feltétele az egyesületi tagság, melyet a részvételi díj kiegyenlítésével, egy tagsági nyilatkozat aláírásával automatikusan megváltotok egy évre!

Jelentkezés és információk:

Sí Kaland – Sí és Snowboard Központ; Web: www.sikaland.hu

FB: Sí Kaland; Email: info@sikaland.hu Tel: +36-20-469-8909

 

Script logo